için kaldı

Süper Baba yetim kaldı! Ünlü oyuncu hayatını kaybetti!

Oyuncu Aytaç Yörükaslan, 78 yaşında vefat etti.

F5HABER F5HABER
Süper Baba yetim kaldı! Ünlü oyuncu hayatını kaybetti!

Süper Baba'nın milli piyangocu babası ve Sıcak Saatler dizisinin marangozu, mimar, oyuncu ve yönetmen Aytaç Yörükaslan, solunum yetmezliği ve mide kanaması teşhisiyle kaldırıldığı hastanede sabaha karşı gözlerini yumdu.

Cenaze töreni yarın 11.00'de Kadıköy Haldun Taner Sahnesinde yapılacak olan oyuncunun cenazesi Karacaahmet Mezarlığı girişinde yer alan Şakir'in Camisi'nden kalkacak ve Karacaahmet mezarlığına defnedilecek

Aytaç Yörükaslan kimdir?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Aytaç Yörükaslan, 1937'de doğdu. Yörükaslan, önce Cep Tiyatrosu'nda, daha sonra İstanbul Şehir Tiyatrosu'nda çalıştı. Şehir Tiyatrosu'ndan 2002'de emekli olan Yörükaslan, mimarlık mesleği gereği, pek çok tiyatro binasının yapımına da imza attı.

Yörükaslan aralarında "Baş Sayfa", "Eyüp Üzerine Oyun", "Bozguncu", "Sabır ve Sebat", "Hacı Yatmaz", "Lütfen Dokunmayın", "Tuzak", "Aman Avcı", "İktidar", "Güneş Batarken", "Macbeth", "Avluya Bakan Pencere", "Yedinci Köpek", "Kuru Gürültü", "Elektronik Beyin", "Coriolanus", "Hamlet", "Hepimiz Bir Kişi İçin"in bulunduğu oyunlarda rol aldı.

SONRAKİ HABER