için kaldı

Nihat Doğan ateş püskürdü!

Galatasaray'da Mali Genel Kurul Toplantısı'nda yapılan oylama sonucu kulüpten ihraç edilen Nihat Doğan, karara çok sert tepki gösterdi.

F5HABER F5HABER
Nihat Doğan ateş püskürdü!

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, hakkını mahkemede arayacağını belirten Nihat Doğan, özellikle de kendisini şikayet eden eski yönetici Adnan Öztürk'ü hedef aldı.

Nihat Doğan'ın açıklamaları şöyle:


- Adnan Öztürk, kadın hakları noktasında gerçekten samimiysen yıllarca film çekmiş Aydemir Akbaş'ın Galatasaray üyeliğinden ihracını istesin.

- Fikri hür ! Vicdanı hür ! GS delegasyonu Laikliğe yaptığım eleştiriden dolayı 150 kişi toplanıp beni üyelikten ihraç etmiş. ihraç edilmemem yönünde oy kullanan tüm onurlu demokrat abilerime de sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

- Hafta içi ilk işim bu haksız ihraç için yargıya başvurmak olacaktır. Fikrini ve vicdanını faşist, ırkçı zihniyete köle etmiş seçkinlerin, elitlerin, beyaz Türk'lerin vesayeti ve oyuncağı olan Galatasaray, halkın takımı olmadıkça bu maddi krizden kurtulması asla mümkün değildir.

- Galatasaray'ın elitleri ellerinde viski, ağızlarında puro, localarında Galatasaray'ı izleyedursun, biz yine yaz kış kar çamur demeden 4. yıldız için aşkımız Galatasaray'ın peşinde koşmaya devam edeceğiz.

SONRAKİ HABER