için kaldı

Taburcu oldu Berrak'a koştu

Yaklaşık 3 aydır tedavi altında bulunan Nejat İşler dün taburcu oldu. İşler, hastaneden çıkar çıkmaz eski sevgilisi Berrak Tüzünataç ile buluştu.

F5HABER F5HABER
Taburcu oldu Berrak'a koştu

17 Ocak'ta Bodrum'da hastaneye kaldırılan, ardından İstanbul'da tedavisine devam edilen oyuncu Nejat İşler dün taburcu oldu. Ünlü sanatçı İşler, hayranlarına müjdeyi Twitter'dan duyurdu.

İşler "Geride kalan zor dönemde iyi dileklerinizle ve dualarınızla beni yalnız bırakmadınız. Hayatımın en zorlu sınavının en zor bölümünü atlattığımı, artık hastaneden çıktığımı sizinle paylaşmak istedim. Başta ailem, dostlarım, sevdiklerim, Amerikan Hastanesi, hastanenin tüm personeli ve doktorlarım olmak üzere hepinize tekrar çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız" dedi.

Profiterol yedi

Taburcu olur olmaz yakın arkadaşlarıyla buluşup evinin olduğu cihangir'e giden Nejat İşler, eski sevgilisi Berrak Tüzünataç'la buluştu. Yakın arkadaşı Dost Elver'in de katıldığı kutlamayı Cihangir'deki bir kafede yapan İşler'in elindeki siyahlık ve morarmalar dikkatlerden kaçmadı.

Profiterol yiyen İşler'in saçlarının iyice döküldüğü ve kilo aldığı dikkat çekti. Gördüğü ilaç tedavileri ve hastanede yatma süresine bağlı olarak hayli kilo aldığı gözlenen İşler'in gülümseyerek kötü günleri geride bıraktığı dikkatlerden kaçmadı.

Taburcu oldu Berrak'a koştu - Resim : 1

SONRAKİ HABER