için kaldı

İşte Bu Tarz Benim'in birincisi

Bu Tarz Benim isimli moda yarışmasını kazanan yarışmacı belli oldu.

F5HABER F5HABER
İşte Bu Tarz Benim'in birincisi

Bu Tarz Benimi kim kazandı sorusu yanıtını buldu. Bu Tarz Benim final gecesi birincisi yüzde 50 SMS oylaması yüzde 50 ise jüri oyuyla belirlendi. Bu oylama sonucunda Türkiye'nin en tarz kadını ödülü Aycan - Nurcan Şencan kardeşlerin oldu. Yarışmayı birinci tamamlayan ikizler 100 bin liralık ödülün sahibi oldular.

Jürinin oylamasında ise birinciliği Aycan-Nurcan ile Ezgi Baylar paylaştı. Sonucu SMS oyları belirledi.

Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği, Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu'nun jüri olduğu yarışmada toplam 13 yarışmacı arasından finale üç isim kaldı. Ezgi Baylar, Ayşegül Balcı ve Aycan-Nurcan Şencan'ın çekiştiği ve jürinin puanlarıyla SMS'lerin ortalaması sonunda en yüksek puana ulaşanın kazanacağı yarışmada Serter ilk olarak yarışmanın üçüncüsünün Baylar olduğunu söyledi. Nefeslerin tutulduğu yarışmada Serter, Bu Tarz Benim'in ilk sezon şampiyonunun Şencan Kardeşler olduğunu açıkladı.

Büyük ödülü alan ikizlerden Nurcan Şencan duygularını şöyle dile getirdi: "Bizi destekleyenlere teşekkür ederiz. Bize her zaman destek olan annemize ve şu an Adapazarı'nda izleyen babamıza teşekkür ediyorum. Bizlere inandılar. Buraya her sabah geldiğimizde, buradaki arkadaşlarımız bize yardımcı oldular. Sürekli moralimizi düzeltmeye çalıştılar. Hepsine teker teker teşekkür ediyoruz."

SONRAKİ HABER