için kaldı

Ferman Toprak'a çıplak fotoğrafla şantaj!

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak, uyur halde çektiği çıplak fotoğrafları basına sızdırmakla tehdit ederek, kendisinden 100 bin dolar istediğini öne sürdüğü Türkan K.'dan şikayetçi oldu

F5HABER F5HABER
Ferman Toprak'a çıplak fotoğrafla şantaj!

‘Hayatı tesbih yapmışım' şarkısıyla adından söz ettiren Ferman Toprak'ın başı, sahne aldığı mekânda tanıştığı Türkan K. isimli kadınla dertte...

Habertürk'ün haberine göre; ünlü şarkıcı, çıplak ve uyur vaziyette fotoğraflarını çekerek basına sızdırmakla tehdit ettiğini ve 100 bin dolar istediğini öne sürdüğü Türkan K.'dan şikâyetçi oldu.

İddiayı reddeden Türkan K. hakkında ‘sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret ve şantaj' suçlamasıyla 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İTİRAF ETMİŞTİ

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Türkan K., önceki gün hâkim karşısına çıktı. Suçlamaları reddeden sanık, kız kardeşi ile Ferman Toprak'ın işbirliği yaparak kendisini dolandırmak için plan yaptıklarını öne sürdü. Mahkeme, duruşmayı erteledi.

Ferman Toprak'la şarkı söylediği mekânda tanışarak sevgili olduklarını belirten Türkan K. soruşturma aşamasında, şarkıcının kendisinden ayrılarak başka bir kişiyle nişanlanması üzerine uygunsuz fotoğrafları çektiğini itiraf etmişti. Ferman Toprak'ın canını yakmak için böyle bir işe giriştiğini belirten Türkan K., pişman olduğunu söylemişti.

SONRAKİ HABER