için kaldı

Ahmet Hakan'ın son gözdesi Karadayı'dan

Çok sayıda ünlü oyuncuyla beraberlik yaşayan gazeteci yazar Ahmet Hakan'ın şimdi de Karadayı'nın oyuncusu Perihan Ünlücan'la beraber olduğu ortaya çıktı.

F5HABER F5HABER
Ahmet Hakan'ın son gözdesi Karadayı'dan

Güneş'in özel haberine göre gazeteci Ahmet Hakan, yine bir oyuncuyla beraberlik yaşıyor. Çapkın kişiliğiyle tanınan ve popüler bir isim haline geldikten sonra pek çok oyuncuyla peş peşe beraberlik yaşayan gazetecinin son gözdesinin Karadayı dizisinin oyuncusu Perihan Ünlücan olduğu ortaya çıktı.

Ünlü gazeteci sevgilisiyle önceki gün Roma Türk Film Haftası'na katılmak için öğlen saatlerinde İtalya'ta uçtu. Ahmet Hakan'ın Hotel Bernini Bristol'da Ünlücan'la aynı odada kalmasına rağmen gündüz saatlerinde ayrı ayrı gezmesi dikkat çekti. Ünlücan, reklamcı eşi Tolga Erener'den geçen eylül ayında 4 yıllık evliliğini tek celsede bitirmişti.
'Çocuk katili' demişti

Zuhal Olcay, Pelin Batu, Devin Özgür Çınar, Şahnaz Çakıralp ve Nehir Erdoğan gibi ünlü oyuncularla beraberlikleriyle gündeme gelen Ahmet Hakan, en olaylı ilişkisi oyuncu Başak Sayan'la yaşamıştı.

Sayan, "İsrail için bebek katili deniyor. Saddam için de... Peki toplum içindeki bebek katillerine ne yapmalı? Yoksa her şeyi açıklayacak bir röportaj mı yapsam? Kariyer mariyer kalmaz ama..." tweet'iyle ilişki yaşadığı Ahmet Hakan'ın kendisinden bebek aldırttığını ima etmişti.

SONRAKİ HABER