Ahmet Çakar'a hamamda ayı saldırdı

18 Kasım'da vizyona girecek olan ‘Adam mısın!' filmi için Türk televizyon dünyasının efsane ismi Ahmet Çakar, sanal bir ayıyla kamera karşısına geçti. 10 saat süren zorlu çekimler için toplamda 100 bin lira harcandı.

F5HABER F5HABER
Ahmet Çakar'a hamamda ayı saldırdı

Beyaz Futbol, ekibinin başından geçen komik, heyecanlı ve aksiyon dolu hikayeyi beyazperdeye taşıyan 'Adam mısın!' filmi sonbaharı kahkahaya boğacak! Türk televizyon dünyasının efsane isimleri Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı, Abdülkerim Durmaz ve Ertem Şener'in başrollerini paylaştığı 'Adam mısın!' filminde, bir de ayı rol aldı. Senaryo gereği verilen görevi yerine getirmeye çalışan Ahmet Çakar'ın, hamamda bir ayıyla karşı karşıya kalması ve yaşanan komik mücadele, objektiflere böyle yansıdı. Filmde kullanılan animatronik ayı kostümü, 4 kişilik bir ekiple İngiltere'den getirildi. 120 kg'lık altı parçadan oluşan kostüm için 150 bin poundluk sigorta yapıldı.

DÜNYACA ÜNLÜ AYI

Kostümün içindeki performans sanatçısı ise 1.55 cm boyundaki Philip Hill; daha önce 'Maymunlar Cehennemi' de dahil olmak üzere, dünya çapında gişe yapmış birçok filmde yer aldı. 10 saatte tamamlanan çekimlerin maliyeti 100 bin lira. Özel eğitimli iki ayı operatöründen biri, ayının yüz mimiklerini yönetirken diğeri ise boyun ve eklemlerini kumandalar aracılığıyla kontrol ediyor. Yapımcılığını Cihat Zembat ve Suat Küçükaydın'ın yaptığı, Filmhane imzalı 'Adam mısın!'ın senaryosunu Cihat Zembat ve Olkan Serdar Yıldız yazdı. Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in yaptığı film, 18 Kasım'da vizyonda olacak!.

SONRAKİ HABER