Londra Valisi Sadik Khan, Jose Mourinho'yu eleştirdi

Jose Mourinho önceki günlerde Tottenham'dan 3 oyuncusuyla beraber Londra'daki bir parkta antrenman yaparken görüntülenmişti. Londra Valisi Sadik Khan, sosyal mesafeyi ihlal eden Mourinho ve oyuncuları eleştirdi.

POSTA POSTA
Londra Valisi Sadik Khan, Jose Mourinho'yu eleştirdi

Sadik Khan'ın açıklamaları şöyle:

''Tottenham'ı veya futbolu takip eden insanlar, özellikle çocuklar, Mourinho'nun dışarıdaki fotoğraflarını örnek alıp 'Onun için sorun değilse benim için niye olsun' diyecek. Kendinize sorun. Gerçekten bunu yapmalı mıyım? Dışarı çıkmalı mıyım?

Cevap tabii ki hayır! Bu yaptığınız şey virüsün daha hızlı yayılmasını sağlıyor. Birçok insan futbol adamlarını rol model olarak görüyor. Hükümet sürekli olarak 'evde kal' çağrısı yapıyor. Mourinho ve onun gibi davranan insanlar yanlış yapıyor.''

Jose Mourinho ise hatalı olduğunu kabul ederek özür diledi.

Londra Valisi Sadik Khan, Jose Mourinho'yu eleştirdi - Resim : 1

Portekizli teknik adam ''Yaptığım hareketin hükümetin prokolüne uymadığını kabul ediyorum ve özür diliyorum. Herkesin yapılan çağrılara uyması ve sağlık çalışanlarına destek olması lazım'' dedi.

Londra Valisi Sadik Khan, Jose Mourinho'yu eleştirdi - Resim : 2

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER