için kaldı

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (2)

Başarı sizden, ödül bizdenKORKUTELİ'nde Arif Cebeci Ortaokulu'nu yaptıran iş adamı Arif Cebeci, okulda düzenlenen kariyer günlerine katıldı. Adını taşıyan okuldaki konferansta konuşan Arif Cebeci, hayatından kesitler anlattı. Eğitim ve iş hayatından bilgiler aktaran Cebeci, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.Öğrencilere başarılı olmanın püf noktaları hakkında da bilgiler veren Cebeci...

F5HABER F5HABER
Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (2)

Başarı sizden, ödül bizden

KORKUTELİ'nde Arif Cebeci Ortaokulu'nu yaptıran iş adamı Arif Cebeci, okulda düzenlenen kariyer günlerine katıldı. Adını taşıyan okuldaki konferansta konuşan Arif Cebeci, hayatından kesitler anlattı. Eğitim ve iş hayatından bilgiler aktaran Cebeci, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Öğrencilere başarılı olmanın püf noktaları hakkında da bilgiler veren Cebeci, insan hayatında hedef belirlemenin önemine işaret etti. Öğrencilere derslerinde başarılı, güzel ahlaklı, büyüklerine saygılı olmaları konusunda öğütler veren Cebeci, başarıya ulaşmak için dürüst, disiplinli ve çok çalışmak gerektiğini, hiçbir başarının karşılıksız kalmayacağını söyledi.

'Başarı sizden ödül bizden' diyen Cebeci, “Siz sevgili öğrencilerimizden bir tane birinci değil, onlarca birinci bekliyorum. Siz çok çalışarak başarıyı yakalayın, ödül kısmını bize bırakın. Hiç bir başarı ödülsüz kalmayacaktır" dedi. Cebeci, yılsonunda derece yapan öğrencilere tatile sözü verdi. Okul Müdürü Çağcıl Yıldırım iş adamı Arif Cebeci'ye teşekkür ederek, "Kendisi tam bir eğitim gönüllüsü olduğu için her daim bizim yanımızda" dedi.

Foto: Konferanstan

===

Sezon sonu 'sucuk ekmek' partisi

ALANYA'nın Konaklı Beldesi'ndeki Club Summer Garden, yaz sezonuna geleneksel sucuk- ekmek partisiyle veda etti. Eğlence tutkunlarına kapılarını 4 Mayıs'ta Sıla konseriyle açan Alanya'nın gözde eğlence mekanlarından Club Summer Garden, 2003 yılından bu yana düzenlediği geleneksel sucuk- ekmek partisiyle yaz sezonunu kapattı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı sezona veda gecesinde sahneye kurulan stantta uzun kuyruklar oluştu. Yaklaşık 300 kilo sucuk ikram edilen gecede eğlence tutkunları, DJ'lerin çaldığı birbirinden hareketli parçalarla geç saatlere kadar eğlendi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Partiden fotolar

===

Ak Parti'ye doktor aday adayı

GAZİPAŞA'da aile hekimi olarak görev yapan Dr. Adil Çelik, Gazipaşa Belediye Başkanlığı için Ak Parti'nden aday adaylığı başvurusunda bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Akşit, başvuru dosyasını teslim eden Adil Çelik'in yakasına parti rozetini taktı. Gazipaşa'da 13 yıldır doktorluk yaptığını belirten Çelik, “18 yıldır hekimlik yapıyorum. Buranın yerlisiyim. Diğer arkadaşlarım gibi Gazipaşa için ak yolda ak sayfa açmak için karalıyım ve istekliyim. İnşallah görev bize verilirse elimizden geleni birlik ve beraberlik içinde yapmaya hazırım" dedi.

TEŞKİLAT ÜYELERİ BEKLEYECEK

Çelik'in konuşmasının ardından söz alan Başkan Akşit ise Dr. Adil Çelik'e başarılar diledi. Partisinin birlik ve beraberlik içinde bu seçimi alacağını söyleyen Akşit, “Geçmiş yıllarda hatalarımız oldu. Bunları inceledik, analiz ettik. Bugün inşallah bu hatalardan arınmış olarak seçime giriyoruz. Hiçbir adayımıza verilmiş bir sözüm olmadığı için yastığa başımızı rahat koyuyorum" dedi.

İki ismin daha aday adaylığının söz konusu olduğunu kaydeden Başkan Akşit, "Onlar da başvurursa gerekli işlemleri yaparız. Şu an parti teşkilatında olan kişiler başvuru yapamıyorlar. Parti merkezimizin bu konuda görüşü var. Teşkilat mensubu bir arkadaşımızın bir düşüncesi var. Biz kendisine beklemesini söyledik. Genel merkezden gelecek talimatı bekliyoruz. Belediye meclisi üyeliği için adaylık düşünenler başvuru yapabilirler" diye konuştu.

Erdem KÖSE/GAZİPAŞA,(DHA)

Foto: Doktor Adil çelik başvuru

===

Jandarma Komutanı'na Afganistan görevi

GAZİPAŞA İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Fatih Hati, Afganistan'a atandı. Yaz döneminde Erzincan-Refahiye İlçe Jandarma Komutanlığı'na atanan Binbaşı Ayhan Gedük'ün yerine atanarak Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı görevine başlayan Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Fatih Hati, Afganistan'daki Tük birliğinde 6 görev yapacak. Afganistan'a geçici görevle atanan Fatih Hati gelecek hafta yeni görev yerine gidecek.

Erdem KÖSE/GAZİPAŞA(DHA)

Foto: Kıdemli Yüzbaşı Fatih Hati

===

Sürücü uyudu TIR takla attı

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde plastik kasa yüklü TIR'ın şarampole yuvarlanması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, saat 06.00 sıralarında Alanya'nın Uğrak Köyü D- 400 Antalya-Mersin Karayolu'nda meydana geldi. Gazipaşa'dan Alanya istikametine seyreden 44 yaşındaki Murat Koç yönetimindeki 33 ATZ 88 plakalı plastik kasa yüklü TIR, iddiaya göre sürücüsünün uyuması üzerine kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Takla atarak ters dönen TIR'ın sürücüsü kazadan hafif yaralı kurtuldu. Yaralı sürücü, olay yerine gelen sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Erdem KÖSE/ALANYA, (DHA)

Foto: Kazadan devrilen tır

(DHA - Hasan ALAYBEYOĞLU)
SONRAKİ HABER