Otobüste mastürbasyon yaptığı iddia edilen muavin gözaltına alındı

MUĞLA'dan İstanbul'a giden üniversite öğrencisi genç kız, yolcu otobüsünün muavinin yanında mastürbasyon yaptığını iddia etti. Genç kızın yüzündeki, kıyafetindeki ve koltuğun üstündeki sperm olduğu iddia edilen sıvıdan örnekler alınırken, şikayet üzerine gözaltına alınan muavin 27 yaşındaki G.G.'den de örnek alındı. Sıvılar karşılaştırılmak üzere Adli Tıp'a gönderilirken, su döküldüğünü iddia...

F5HABER F5HABER
Otobüste mastürbasyon yaptığı iddia edilen muavin gözaltına alındı

MUĞLA'dan İstanbul'a giden üniversite öğrencisi genç kız, yolcu otobüsünün muavinin yanında mastürbasyon yaptığını iddia etti. Genç kızın yüzündeki, kıyafetindeki ve koltuğun üstündeki sperm olduğu iddia edilen sıvıdan örnekler alınırken, şikayet üzerine gözaltına alınan muavin 27 yaşındaki G.G.'den de örnek alındı. Sıvılar karşılaştırılmak üzere Adli Tıp'a gönderilirken, su döküldüğünü iddia eden muavin, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Üniversite öğrencisi C.D., İstanbul'a gitmek için dün akşam Muğla'dan bir firmaya ait ait yolcu otobüsüne bindi. İddiaya göre, otobüs feribotla Yalova Topçular'dan Gebze Eskihisar'a geçerken, bu sabah saat 05.40 sıralarında uyuyan C.D., üzerine gelen sıvı ile irkilirken, koridorda bulunan muavini mastürbasyon yaparken gördü. Genç kız çığlık atarken, otobüste bulunan bir avukat, genç kıza yardımcı oldu.

Olay jandarmaya bildirilirken, C.D. delil olarak alınması için yüzündeki, kıyafetindeki ve yanındaki boş koltuğa gelen sperm olduğunu iddia ettiği sıvıları, avukatın da uyarıları üzerine delil olması açısından silmedi.

Feribotun Eskihisar İskelesi'ne yaklaştığı sırada ihbarı üzerine jandarma ekipleri de hazır bulundu. İskelenin yanında durdurulan otobüsteki muavin G.G. gözaltına alınırken, jandarma olay yeri inceleme ekipleri, C.D.'nin yüzündeki, kıyafetindeki ve otobüsün koltuğundaki sıvılardan örnekler aldı. Üniversiteli C.D., muavinin kendisinin yanında mastürbasyon yaptığını iddia ederek, şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan muavin G.G. ise su döküldüğünü iddia etti. Soruşturma kapsamında karşılaştırma yapılması için muavin G.G.'den sıvı örneği alındı. Jandarmadaki sorgusunun ardından Adliye'ye sevk edilen G.G., savcı tarafından da ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

(DHA - Mesut IŞIK)
SONRAKİ HABER