için kaldı

Ukraynalı holiganların saldırısında yaralanan Beşiktaş taraftarı,10 gün sonra Türkiye'ye dönüyor

Beşiktaş'ın 6 Aralık'ta Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Dinamo Kiev ile karşılaştığı maç öncesi stadın içinde Ukraynalı holiganların bıçaklı saldırısına uğrayan Beşiktaş taraftarı Kürşat Eker, Kiev'de tedavi gördüğü hastaneden bugün taburcu oldu.Görgü tanıklarının anlatımına göre, Dinamo Kiev-Beşiktaş maçı öncesi Kiev Olimpiyat Stadı'nın içinde Ukraynalı holiganların yumruklu ve sopalı saldırısı...

F5HABER F5HABER
Ukraynalı holiganların saldırısında yaralanan Beşiktaş taraftarı,10 gün sonra Türkiye'ye dönüyor

Beşiktaş'ın 6 Aralık'ta Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Dinamo Kiev ile karşılaştığı maç öncesi stadın içinde Ukraynalı holiganların bıçaklı saldırısına uğrayan Beşiktaş taraftarı Kürşat Eker, Kiev'de tedavi gördüğü hastaneden bugün taburcu oldu.

Görgü tanıklarının anlatımına göre, Dinamo Kiev-Beşiktaş maçı öncesi Kiev Olimpiyat Stadı'nın içinde Ukraynalı holiganların yumruklu ve sopalı saldırısı sonrası yere düşen Eker ardından kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğramıştı.

Aldığı bıçak darbelerinden biri dalağına, diğeri kalbini teğet geçerek göğüs bölgesine saplanan Eker, kaldırıldığı hastanede ameliyata alınmış ve ardından bir süre yoğun bakımda tutulmuştu.

Hastanede DHA'nın sorularını yanıtlayan Eker, yaşanan olayı hatırlamadığını söyledi. Stat güvenliğinin UEFA'ya ait olduğu bir organizasyonda böyle bir olay yaşanması ve bunun çok fazla ses getirmemesi karşısında şaşkın olduğunu belirten Eker, "Olayda yerdeydim, başıma gelenleri hatırlamıyorum. Ondan sonra da hastaneye götürüldüm. Silivri Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Hüseyin Belenkoğlu'na, Ukrayna Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Burak Pehlivan'a, Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Orhan Dom'a, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a, Çanakkale milletvekili Ayhan Gider'e ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizi burada evimizde gibi hissettiren ve her türlü yardımı gösteren Ukrayna Beşiktaşlılar Derneği'ne ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Olayın takipçisi olunacağını ümit ettiğini belirten Eker, "Bize yapılanların peşine düşülmesini tabii ki isteriz. Türkiye'ye dönünce bu konu görüşülecek. Henüz bilgi sahibi değilim. Nasıl bir sürecin işleyeceğini bilmiyorum" diye konuştu.

Sağlık durumu iyi olan Eker, bugün sabah saatlerinde Kiev'den ayrılarak Türkiye'ye dönmek üzere yola çıktı.

(DHA - Sonat Kerem)
SONRAKİ HABER