için kaldı

Okulda cinsel tacize 10 yıl hapis !

Kastamonu'da ilkokulda kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen sanık 10 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

F5HABER F5HABER
Okulda cinsel tacize 10 yıl hapis !

Kastamonu'da ilkokulda kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen sanık 10 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Edinilen bilgile göre olay, geçtiğimiz yıl Kuzeykent Mahallesi'nde bir ilkokulda meydana geldi. Sınıfta 13 yaşındaki G.K.'ye cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen H.P., sınıfa öğretmenlerin gelmesiyle birlikte suçüstü yakalandı. Şikayet sonrası çıkarıldığı mahkemece tutuklanan H.P. hakkında Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Davanın karar duruşmasında tutuklu sanık H.P., psikolojisinin bozulduğunu belirterek, "Okulda öğrencilerin sevdiği ve saydığı birisiyim. Ben, böyle bir şey yapmadım. Benimde, üç tane kızım var. Böyle bir şey yapacak bir insan değilim. Maddi ve manevi olarak mağdur oldum. Beraatımı istiyorum" dedi.

G.K.'nin kendisinden sıklıkla borç para aldığını ileri süren H.P., aldığı borç paraları geri vermemek için bu şekilde bir yalan uydurduğunu kaydetti. H.P., "Bana ceza vererek, sadece bana ceza vermiş olmayacaksınız. Çocuklarıma da ceza vermiş olacaksınız. Ben iftiraya uğradım" diye konuştu.

G.K. ise, H.P.'nin kendisine 20'den fazla cinsel istismarda bulunduğunu ifade ederek, şikayetçi olduğunu belirtti.

Güvenlik kamerası görüntülerin de izleyen mahkeme heyeti, sanık H.P.'ye küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 10 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

(İHA)

SONRAKİ HABER