Burcu Esmersoy: İlk başta olayın ciddiyetini anlamadım

Burcu Esmersoy, Marie Claire dergisinin yeni sayısına kapak oldu. Dergi için kendi evinde online çekim yapan ünlü sunucu, pandemi ilan edilmeden önce koronavirüs salgınının ciddiyetini anlamadığını itiraf etti: “En başlarda olayın ciddiyetini çok iyi anlayamayan gruptanım. Yani daha pandemi ilan edilmeden hemen önce seyahatlerime devam ediyordum. En son fütursuzca Miami’ye, Superbowl finaline gittim. Hiç tanımadığım İspanyol bir aileyle sarmaş dolaş şampiyonluk kutladığıma göre, olayı pek anlayamamıştım sanırım. Sonra kızgınlık dönemi başladı.”

HÜRRİYET HÜRRİYET
Burcu Esmersoy: İlk başta olayın ciddiyetini anlamadım

Olağanüstü günlerden geçiyoruz. Bu dönemle ilgili hislerini alabilir miyim? Nasıl bir ruh hâline sahipsin bugünlerde?

- En başlarda olayın ciddiyetini çok iyi anlayamayan gruptanım sanırım. Yani daha pandemi ilan edilmeden hemen önce seyahatlerime, tabii ki biraz daha dikkatli, özenli, maskeli falan devam ediyordum. Sonuçta hem İstanbul’da hem de yurtdışında işimiz ya da çekimimiz oluyordu.

En son fütursuzca Miami’ye, Superbowl finaline gittim. Hiç tanımadığım İspanyol bir aileyle onların sevinçlerine ortak olup sarmaş dolaş şampiyonluk kutladığıma göre, olayı pek anlayamamıştım sanırım. Sonra kızgınlık dönemi başladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER