Son dakika transfer haberleri | Galatasaray, Barcelona'nın kapısından dönen Cedric Bakambu'nun peşinde

Mbaye Diagne ve Florin Andone ile yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray, Falcao'nun da ayrılık ihtimaline karşı golcü arayışlarını hızlandırdı. Mario Balotelli ve Hulk gibi isimlerle adı anılan Sarı-Kırmızılılar, Çin ekibi Beijing Guoan'da forma giyen Cedric Bakambu'nun peşine düştü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika transfer haberleri | Galatasaray, Barcelona'nın kapısından dönen Cedric Bakambu'nun peşinde

Çin Ligi'nde Beijing Guoan forması giyen ancak mutsuz olduğunu açıklayan Cedric Bakambu, Galatasaray teknik heyetinin radarına girdi. Radamel Falcao'ya Arap kulüplerinin talip olmasıyla bu bölgeye yine yıldız bir takviye yapmak isteyen Cimbom, Kolombiyalı ayrılırsa ondan gelecek paranın bir kısmıyla Bakambu'yu getirmeyi planlıyor. Yönetim böylece 34 yaşındaki golcünün yerine 29 yaşındaki santrforu koyarak gençleşme harekatını da sürdürmüş olacak. 1.82 boyundaki Bakambu, güçlü fiziğinin yanı sıra süratiyle de dikkat çekiyor.

İKİ SEZONDUR SAKATLIK YAŞAMIYOR

Savunma arkasına koşuları, pres gücü ve top tekniğiyle tutulması zor bir golcü olan Kongolu yıldızın en önemli özelliklerinden biri de 2 sezondur sakatlık yaşamaması. Falcao'nun sık sakatlanmasını ve aldığı yıllık ücreti göz önünde bulunduran Cimbom, böylece takımı bu sorunlardan kurtaracak bir golcüyle anlaşabilir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER