'Son samuray' Çağlar Söyüncü

Hürriyet yazarlarından Ertuğrul Güneş, Avrupa futbolundaki gelişmeleri değerlendirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
'Son samuray' Çağlar Söyüncü

Premier Lig’de Çağlar Söyüncü’nün formasını giydiği Leicester, deplasmanda Watford 1-1 berabere kalırken, genç futbolcu yeni saç modeliyle ilgi topladı. İngiliz taraftarlar, sosyal medyada Çağlar’ın saçını konuşurken, başarılı savunmacı gündem oldu. Taraftarlar, “Çağlar savaşçıya benzememiş mi?” ve “Son samuray gibi olmuş” şeklinde yorumlar yaptı. Çağlar, dün 10 ikili mücadele kazandı. 6 top uzaklaştırırken, 4 defa da top kaptı.

Rusya'da tarihe geçen maç

Rusya Ligi’nde Rostov’da 6 oyuncuda koronavirüs çıkması üzerine takım, Sochi deplasmanına 17 yaş ortalamalı genç futbolcularla çıktı. 10-1’lik kaybetseler de kaleci Denis Popov, 25’i isabetli tam 41 şutun 14’ünü kurtarırken, 1 de penaltı çıkardı ve ligin kurtarış rekoruna (15) imza attı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER