Göztepe'ye Celso Borges ve Andre Poko müjdesi

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin gelecek sezon kadrosunda yer vermeyi düşünmediği orta saha oyuncuları Celso Borges ve Andre Poko'ya taliplerin çıkması yönetimi rahatlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Göztepe'ye Celso Borges ve Andre Poko müjdesi

Sözleşmeleri 1 yıl daha süren iki oyuncuyla yolları ayırıp bütçeyi rahatlatmak isteyen yönetim, oyunculara İspanya ve Fransa'dan gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

Daha önce İspanya'da Deportivo La Coruna takımında forma giyen Kosta Rikalı Borges için, İspanya La Liga 2'den Sporting Gijon'un devrede olduğu öğrenildi. Ayrıca kurmayların kanat oyuncusu Serdar Gürler'in bonservisine karşılık Borges'i Huesca'ya da önerecekleri dile getirildi.

Geçen sezon Göz-Göz'e gelen 31 yaşındaki oyuncu ilk senesinde 32 maç oynadı. Bu sezon ise 15 müsabakaya çıkan deneyimli futbolcu 1 gol attı. Göztepe kariyerine çok iyi bir başlangıç yapan ancak bu sezon yaşadığı sakatlıklarla formasında uzak kalan Poko için Fransa 2. Lig ekipleri devreye girdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER