Demirören Medya Online Çocuk Şenliği 23 Nisan’a Neşe Katacak

Demirören Medya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılını “Online Çocuk Festivali” ile kutluyor. Tam 4 gün sürecek festival; Hürriyet, Milliyet Çocuk, Posta, Fanatik ve Kanal D’nin sevilen yazar, uzman, sporcu ve ekran yüzleriyle çocukları bir araya getirecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Demirören Medya Online Çocuk Şenliği 23 Nisan’a Neşe Katacak

“Bir çocuk neşelenirse, dünya değişir” fikrinden yola çıkan Demirören Medya, 23 Nisan Haftası’nda çocukların hayallerini ve yeteneklerini geliştirmek, onların karantinadaki hayatlarına neşe katmak için Online Çocuk Şenliği düzenliyor. 23 – 26 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek online festival; Hürriyet, Milliyet Çocuk, Posta, Fanatik ve Kanal D’nin yazar, uzman, sporcu, ekran yüzleri ve influencerları ile çocukları sosyal medyada buluşturacak.

ÇOCUKLAR İÇİN ‘ÇOK GÜZEL HAREKETLER’!

Kanal D’nin güldüren programı “Çok Güzel Hareketler 2” ekibi,  ‘Evde Kal 23 Nisan Özel’ sohbetleriyle Demirören Medya Online Çocuk Festivali’ne katılacak. Canlı yayına katılan ÇGH oyuncuları, kariyer yolculuklarını, neden oyuncu olduklarını ve çocukluk anılarını esprili bir dille Çok Güzel Hareketler Youtube hesabından anlatacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER