Son dakika transfer haberleri | Trabzonsporlu Joao Pereira, Levante ile anlaştı

3.5 yıldır Trabzonspor formasını başarıyla giyen Joao Pereira'nın yeni takımı belli oldu. Teklifleri değerlendiren Portekizli oyuncu, İspanyol ekibi Levante ile her konuda anlaşmaya vardı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika transfer haberleri | Trabzonsporlu Joao Pereira, Levante ile anlaştı

Trabzonspor'da, Joao Pereira dönemi sona eriyor... 2016-2017 sezonu devre arasında Sporting Lizbon'dan kadroya katılan ve ilerleyen yaşına rağmen istikrarı ile ön plana çıkan Portekizli oyuncu İspanya'ya transfer oluyor. Sezon sonunda kontratı bitecek olan 36 yaşındaki futbolcu Bordo-Mavili formayı son 3 sezonda 105 kez terletmişti.

LEVANTE İLE ANLAŞTI

Bordo-Mavili kariyerinin son günlerini geçiren yıldız oyuncu ise geleceğini netleştirmeye başladı. Portekiz ve İspanya'dan teklifler alan tecrübeli futbolcunun, İspanyol temsilcisi Levante ile anlaştığı öğrenildi. Pereira'nın liglerin tamamlanmasının ardından Levante ile sözleşme imzalayacağı da gelen haberler arasında.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER