Son dakika transfer haberleri | Beşiktaş'a yeni 10 numara: Jorge Carrascal | Jorge Carrascal kimdir

Koronavirüs nedeniyle lige verilen arada yeni sezon kadro planlamasını yapan Beşiktaş'ta Adem Ljajic'in yerine 10 numara arayışları başladı. Bu doğrultuda çalışan siyah-beyazlı yönetim, River Plate'te oynayan Kolombiyalı yıldız Jorge Carrascal'ın peşine düştü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika transfer haberleri | Beşiktaş'a yeni 10 numara: Jorge Carrascal | Jorge Carrascal kimdir

Yeni sezonun transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Beşiktaş, 'yaratıcı orta saha' sorununu çözmek için harekete geçti. Teknik direktör Sergen Yalçın, bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen ve taraftarla da arası bozulan Adem Ljajic'in takımdan gönderilmesini istiyor.

Deneyimli teknik adam, Sırp yıldızın yerine maliyeti daha düşük ve enerjik bir ismin kadroya dahil edilmesini isterken, bu doğrultuda arayışlara başlayan siyah-beyazlılar, aradığı ismi Arjantin'de buldu.

BEŞİKTAŞ'IN YENİ 10 NUMARASI JORGE CARRASCAL OLACAK

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER