için kaldı

Boşanan damat katliamının ardından ailesinden geriye kalan tek torunu hayat kaynağı oldu

KARAMAN'ın Ermenek İlçesi'nde eşinden boşanan 26 yaşındaki Hakan Narlı, 26 Haziran cuma günü 2 yaşındaki oğlunun velayetini vermedikleri iddiasıyla eşi, kayınvalidesi, iki baldızı ve eşinin kuzenini tüfekle ateş ederek öldürdü. Olay günü evde bulunmayan ve aile fertlerinin hepsini kaybeden 46 yaşındaki Murat Şahin, ailesinden geriye kalan torunu 2 yaşındaki M. ile Ramazan Bayramı'nı yalnız ve...

F5HABER F5HABER
Boşanan damat katliamının ardından ailesinden geriye kalan tek torunu hayat kaynağı oldu

KARAMAN'ın Ermenek İlçesi'nde eşinden boşanan 26 yaşındaki Hakan Narlı, 26 Haziran cuma günü 2 yaşındaki oğlunun velayetini vermedikleri iddiasıyla eşi, kayınvalidesi, iki baldızı ve eşinin kuzenini tüfekle ateş ederek öldürdü. Olay günü evde bulunmayan ve aile fertlerinin hepsini kaybeden 46 yaşındaki Murat Şahin, ailesinden geriye kalan torunu 2 yaşındaki M. ile Ramazan Bayramı'nı yalnız ve buruk geçirdi. Katliamda kaybettiği eşinin, kızlarının ve yeğeninin mezarlarını ziyaret eden Murat Şahin, "Ailemden geriye sadece torunum kaldı. Günümün tamamını onunla geçiriyorum. O benim hayat kaynağım oldu. Onu benden alırlarsa benim hayatım da biter" dedi.

DAMAT KATLİAM YAPTI

Ermenek'te oturan işsiz Hakan Narlı, geçen ay 2 yaşındaki oğlunun velayetini vermedikleri gerekçesiyle boşandığı eşi 20 yaşındaki Şerife Şahin, 43 yaşındaki kayınvalidesi Ayşe Şahin, eşinin dayısının oğlu 24 yaşındaki Hüseyin Akkulak ile baldızları 13 yaşındaki Şeyma ve 12 yaşındaki Seyda Şahin'i tüfekle ateş ederek öldürdü. 2 yaşındaki oğlu M.'nin gözleri önünde katliamı gerçekleştiren ve polis tarafından gözaltına alınan Hakan Narlı tutuklandı.

YALNIZ VE BURUK BAYRAM

Eşi, 3 kızını ve yeğeni öldürülen Murat Şahin, ailesinden geriye kalan torunu 2 yaşındaki M. ile bayramı yalnız ve buruk geçirdi. Katliamın gerçekleştiği evin yaklaşık 100 metre ilerisindeki kendilerine ait araziye defnedilen ailesinin mezarını ziyaret ederek dua eden Murat Şahin, buruk bir bayram geçirdiğini söyledi. Şahin, şunları anlattı:

"Kızımla damadım arasında şiddetli geçimsizlik çıktı. 2 ay önce kızım telefonla bizi arayarak 'Beni buradan alın' dedi. Biz de eve getirdik. Dava açıp boşandılar. Çocuğun velayetini de annesine verdiler. Mahkemeden sonra eski damadım çocuğun velayetini almak için sürekli tehdit mesajları göndermeye başladı. Bunu 2 kez karakola bildirdik. Üçüncü tehditte bulunduğu gün de bu talihsiz olay yaşandı. Başımıza bu felaket geldi. Böyle bir şeyin olmasını beklemiyorduk."

"ÇOCUKLARIM HAYAT DOLUYDU"

Ölen kızlarının hayat dolu olduğunu ve okumak istediklerini de belirten Şahin, "Kızlarım okumak istiyorlardı. Şeyma'nın beyin cerrahı olma hedefi vardı. Resim yapmayı çok severdi. Hatta Karaman'da okullar arası düzenlenen bir resim yarışmasında ikinci olmuştu. Bu yılki TEOG sınavında da okul birincisiydi. Diğer kızım Şeyda ise henüz hedefini belirlememişti ve kararsızdı. Ama o da okumayı istiyordu. Ama başımıza bu felaket geldi" dedi.

"TORUMUN YAŞAM KAYNAĞIM OLDU"

(DHA - Ali Rıza ETÇİ)
SONRAKİ HABER