için kaldı

Boğazında kurt olduğunu düşünerek katran için kadın öldü

KARAMAN'ın Ermenek İlçesi'nde iddiaya göre kurt sineğinin boğazına bıraktığını tahmin ettiği larvayı (kurtçuk) öldürmek için dün öğle saatlerinde çam ağacından çıkarılan ve halk arasında 'Pise' olarak ta bilinen katrandan içen 42 yaşındaki Dudu Başpınar, bugün sabah saatlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Başpınar'ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından...

F5HABER F5HABER
Boğazında kurt olduğunu düşünerek katran için kadın öldü

KARAMAN'ın Ermenek İlçesi'nde iddiaya göre kurt sineğinin boğazına bıraktığını tahmin ettiği larvayı (kurtçuk) öldürmek için dün öğle saatlerinde çam ağacından çıkarılan ve halk arasında 'Pise' olarak ta bilinen katrandan içen 42 yaşındaki Dudu Başpınar, bugün sabah saatlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Başpınar'ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

Olay, Karaman'ın Ermenek İlçesi'ne bağlı Görmeli Köyü'nde meydana geldi. Eşi 44 yaşındaki Yahya Başpınar ile birlikte çobanlık yapan 42 yaşındaki Dudu Başpınar'ın dün öğle saatlerinde boğazından rahatsızlandı. Boğazında aşıntı, öksürük ve burun akıntısı olan Dudu Başpınar, bunun boğazında kurtçuk oluşmasından kaynaklandığını değerlendirerek, iddiaya göre bunu öldürmek için çam ağacından çıkarılan katrandan içti. Bugün sabah saatlerinde aniden fenalaşan Başpınar, yakınları tarafından Ermenek Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Dudu Başpınar'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Evde bulunan tüm kimyasallara el konulurken, Dudu Başpınar'ın boğazındaki kurtçuğu öldürmek için komşularının verdiği hapı içmiş olabileceği değerlendiriliyor. Başpınar'ın ne içtiği ve kesin ölüm nedeninin yapılan otopsiden sonra kesinleşeceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

(DHA - Ali Rıza ETÇİ)
SONRAKİ HABER