için kaldı

41 yaşında 41 kedisi var

Kahramanmaraş'ta çocuk sahibi olamayan Sultan Arıcıoğlu, bu özlemini 4 yıldır sahip çıkıp beslediği kedilerle gideriyor.

F5HABER F5HABER
41 yaşında 41 kedisi var

Kahramanmaraş'ta çocuk sahibi olamayan Sultan Arıcıoğlu, bu özlemini 4 yıldır sahip çıkıp beslediği kedilerle gideriyor.

Kahramanmaraş'a 6 kilometre uzaklıkta bulunan Haydarbey Mahallesi'nde (eski Tekerek köyü) ikamet eden Sultan Arıcıoğlu, kedilerin annesi olarak tanınıyor.

Kedilerine "Pamuk", "Fındık", "Fıstık", "Saftirik", "Ömür", "Hırçın" gibi isimler veren Sultan Arıcıoğlu, kedi ailesine 7 yavrunun daha katılarak sayılarının 41'e çıktığını söyledi.

Kedi sayısının fazla olması yüzünden zaman zaman komşularının rahatsız olduğunu kaydeden Sultan Arıcıoğlu, hayvanlara olan sevgisini ölene kadar devam ettireceğini söyledi.

Kedilerin dışında köpek ve tavuk besleyen Sultan Arıcıoğlu, "Yeni yavrularım ile birlikte 41 tane kedim var. Çocuk sahibi olamadık. Biz de bu sevgimizi kedilerimize veriyoruz. 4 yıl önce evime gelen kedileri sahiplendim. Onları büyüttüm. Sayıları her yıl arttı. Kedilerim haftada 20 kilogram tavuk eti tüketiyor. Hepsine isimler bıraktım. Yeni yavrularımız oldu. Kedilerden korkmayalım. Onlar da can taşıyor. İlk önce komşularım istemedi ama sonunda onlar da kabullendi. Ben herkesin hayvanlara sahip çıkmasını istiyorum. Hiçbir hayvan aç kalmasın. Kedilere olan sevgim yüzünden mahallede kedilerin annesi olarak tanınıyorum. Bu beni hiç rahatsız etmiyor. Eşim Ramazan Arıcıoğlu'na ise kedilerin babası deniliyor. Biz gurur duyuyoruz. Hayvan sevgimiz sayesinde işsiz olan eşim iş sahibi oldu. Allah'ım yardım etti. Eşim işsiz olmasına rağmen kedilerin bakımından hiç vazgeçmedi. Devlet kapısında iş sahibi olan eşim kedilerimize daha iyi bakmaya başladı" dedi.

(İHA)

SONRAKİ HABER