için kaldı

Acun’un keşkesi !

Gençlerle bir araya gelen Acun Ilıcalı, "Ben okurken sınıfın en kötüsüydüm. Ancak bu tip kamplarda parlardım. Keşke şimdi ben de sizlerin yerinde olabilseydim" dedi.

F5HABER F5HABER
Acun’un keşkesi !

Gençlerle bir araya gelen Acun Ilıcalı, "Ben okurken sınıfın en kötüsüydüm. Ancak bu tip kamplarda parlardım. Keşke şimdi ben de sizlerin yerinde olabilseydim" dedi.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, İstanbul Beşiktaş Belediyesi'nin düzenlediği deniz kampının konuğu oldu. Acun Ilıcalı sürprizi ile karşılaşan gençler, Ilıcalı'dan imza alabilmek ve fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştılar. Acun Ilıcalı, deniz kampına katılan gençlere ve çocuklara sertifika verdi. Sertifikalarını alan gençler, Acun Ilıcalı ile fotoğraf çektirip, imza aldılar.

"KEŞKE SİZLERİN YERİNDE OLABİLSEYDİM"

Foça'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Acun Ilıcalı, "Dünyayı dolaştım, Foça'yı görmedim. Bu utancımı buraya gelerek gidermiş oldum. Ben okurken sınıfın en kötüsüydüm. Ancak bu tip kamplarda parlardım. Keşke şimdi ben de sizlerin yerinde olabilseydim. Gözlerinizdeki ışıltıyı görüyorum. İnsanların en önemli değeri saygıdır. Sizlerde bunu fazlasıyla hissettim. Hepinizi kucaklıyorum" diye konuştu.

"EN BÜYÜK YATIRIM"

Sertifika töreninin ardından konuşma yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, "Yarınlara yapılacak en büyük yatırım, geleceğin mirasçısı çocuklarımızı en iyi şekilde anlayabilmektir. Çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamak ve onlara daha sosyal bir yaşam sunmak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise konuşmasına, Heredot'un, ‘Onlar kentlerini, bizim yeryüzünde bildiğimiz en güzel gökyüzü ve en güzel iklimde kurdular' sözleriyle başladı. Başkan Demirağ, Acun Ilıcalı'ya, "Foça'nın kara taşına bastınız. Bundan sonra sizleri burada bol bol göreceğiz. Burada olmanızdan dolayı çok memnun olduğumuzu söylemek isterim" dedi.

(İHA)

SONRAKİ HABER