Pompalı dehşet kamerada

Gaziosmanpaşa'da aralarında husumet bulunan eski Ergenekon savcılarından Cihan Kansız'ın akrabalarına ait bir mekanı kurşunlayan 2 genç, dehşet saçtı. Şüphelilerin 4 kişiyi yaraladığı korku dolu o anlar güvenlik kamarası tarafından saniye saniye kaydedildi.

F5HABER F5HABER
Pompalı dehşet kamerada

Gaziosmanpaşa'da aralarında husumet bulunan eski Ergenekon savcılarından Cihan Kansız'ın akrabalarına ait bir mekanı kurşunlayan 2 genç, dehşet saçtı. Şüphelilerin 4 kişiyi yaraladığı korku dolu o anlar güvenlik kamarası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yenidoğan Mahallesi'nde açığa alınan eski Ergenekon savcılarından Cihan Kansız'ın akrabalarına ait olduğu belirtilen bir eğlence mekanı pompalı tüfekli 2 şüpheli tarafından kurşunlandı. Dün akşam saat 20.30 sıralarında meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti: Celal E.(25) ile arkadaşı Doğukan O.(23) adlı iki şüphelinin ortak arkadaşları olan Onur U., gündüz saatlerinde, eski Cumhuriyet Başsavcısı Celal Kansız'ın kuzenleri olan İlker K. ve Ali K. Kardeşler tarafından darp edildi. Arkadaşlarının dövülmesini hazmedemeyen Celal E. ile Doğukan O., İlker ve Ali K. kardeşlerle konuşmaya gitti. Ancak Celal E. ile Doğukan O., iki kardeş tarafından darp edildi. İki arkadaş, bunun üzerine intikam almak amacıyla yanlarına aldıkları pompalı tüfeklerle K. kardeşlerin sahibi olduğu Gaziosmanpaşa Yenidoğan Mahallesi'ndeki eğlence mekanına geldi. Zanlılardan Celal E., eğlence mekanına yaklaşarak içeride maç izleyen vatandaşlara doğru hedef gözetmeksizin ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucunda iş yerine 12 adet kurşun isabet ederken, olay sırasında maç izleyen ve olayla ilgisi bulunmayan Kemal K., Selçuk Ş., İsmail G. ve Necdet D. adlı vatandaşlar yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Başından ve göğsünden vurulan Kemal K. ve diğer yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay sonrasında soruşturma başlatan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak saldırıyı gerçekleştirdikleri ileri sürülen Celal E. ile Doğukan O.'yu bir akrabalarının iş yerinde gizlenirken gözaltına aldı. Yapılan incelemede E. ile O.'nun pompalı tüfekle birahaneye geldikleri, ancak sadece saldırıyı Celal E.'nin gerçekleştirdiği iddia edildi.

Emniyette sorguya alınan Celal E. ile Doğukan O. buradaki işlemlerinin ardından Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edildi.

Biri ağır 4 kişinin yaralandığı olay güvenlik kameralarına da yansıdı. Zanlılar, işyerine yaklaştıktan sonra hedef gözetmeksizin birahaneyi kurşunlamaya başlıyor. İçeride maç izleyen müşteriler ise büyük korku yaşıyor. Görüntülerde, kurşun isabet eden müşterilerin ise yere düştükleri görülüyor.

(İHA)

SONRAKİ HABER