için kaldı

(Özel) Tutuklanan 17 polis Silivri Cezaevi'nde

İSTANBUL Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan 17 polis, Silivri Cezaevi'ne konuldu.İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, tuutklanan aralarında eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Çakallı ile eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü...

F5HABER F5HABER
(Özel) Tutuklanan 17 polis Silivri Cezaevi'nde

İSTANBUL Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan 17 polis, Silivri Cezaevi'ne konuldu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, tuutklanan aralarında eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Çakallı ile eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç'ın da bulunduğu 17 polis Silivri Cezaevi'ne konuldu. Tutuklu polisler, sivil polis eskortu eşliğinde, 4 çevik kuvvet otobüsüyle Silivri Cezaevi'ne girdi. Tutuklu polislerden bazıları, cezaevi girişinde kendilerini görüntüleyen gazetecilere el salladı.

(FOTOĞRAFLI)

(DHA - Uzay KESMEN)
SONRAKİ HABER