için kaldı

Opare’nin bonservisi alınacak mı?

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, devre arasında Porto'dan kiralanan Daniel Opare'nin bonservisinin alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çebi, "Acelemiz ne? Daha biraz daha çıkacak, öyle hemen yok" dedi.

F5HABER F5HABER
Opare’nin bonservisi alınacak mı?

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, devre arasında Porto'dan kiralanan Daniel Opare'nin bonservisinin alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çebi, "Acelemiz ne? Daha biraz daha çıkacak, öyle hemen yok" dedi.

Siyah-beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda oynayacağı Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanı izlemeye gelen görme engelli bir çocukla sohbet eden ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Futbolcuların her zaman yanlarında olmaya çalıştıklarını dile getiren Çebi, "Zor günler, yorgun günler geçiriyorlar. Yanlarında olmaya çalışıyoruz. Dertlerini dinliyoruz ve yapabileceğimiz bir şeyler varsa yapıyoruz. Yöneticilik görevimizi yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu..

"BİZİ BİZİM MAÇLAR İLGİLENDİRİR"

Bir basın mensubunun bu hafta Fenerbahçe'nin Galatasaray ile derbi mücadelesinde karşılaşacağını hatırlatması üzerine Çebi, "Bizi bizim maçlar ilgilendirir. Maçlarımızı almak zorundayız. Diğer takımlar için bir şey söyleyemem" sözlerini sarf etti.

"LIVERPOOL'DAN SONRA OLMASI TALİHSİZLİKTİ"

Futbolcuların hepsini yorgunluklarını atmış olarak gördüğünü dile getiren ikinci başkan Çebi, sözlerine şöyle devam etti:

"Onlarla konuşurken bunu hissettim. O beni biraz rahatlattım. Mental anlamda daha motive olmuşlar. Liverpool maçının arkasına gelmesi talihsizlikti. Hangi maç olursa olsun bu genelde futbolda oluyor. Büyük maç oynayan takımlar daha sonra düşüş yaşayabiliyorlar. Mühim olan onu hemen ayağa kaldırabilmek. Taraftarsız bu iş olmayacak. Onlar gelmek zorundalar. Futbolcusu, teknik kadrosu, yönetimi ve taraftarı ile bu iş olur. Biri eksik olduğu zaman bir şeyler eksik oluyor."

"OLİMPİYAT STADINI MECBUREN BİLDİRDİK"

Gelecek sezon için Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun isminin verildiğini dile getiren Çebi, "Stadın bitiş tarihi belli olsa bile inşaat halinde olduğu için ismini veremiyoruz. Dolayısıyla mecburen gelecek sezon için Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun ismini verdik" şeklinde konuştu.

"ÖYLE HEMEN BONSERVİSİNİ ALMAK YOK"

Opare'nin bonservisinin alınması ile ilgili bir gelişmenin olup olmadığı sorusuna ise Çebi, "Henüz çok erken. Bizim kulübümüzün opsiyonu dahilinde ve sonuna kadar bekleme hakkımız var. Acelemiz ne? Daha biraz daha çıkacak, öyle yok" dedi.

(İHA)

SONRAKİ HABER