O kamyon şoförü yakalandı

F5HABER F5HABER
O kamyon şoförü yakalandı



KUZEY Marmara Otoyolu bağlantı yolunda trafikte tehlikeli bir şekilde zikzaklar çizerek ilerlerken görüntüleri sosyal medyada yayılan hafriyat kamyonu sürücüsü yakalandı. Ehliyetine el konulan sürücü adliyeye sevk edilirken “ “Pişmanım, öyle bir anlık hareketle yaptım” dedi. Kamyon şoförünün görüntülerin yayınlanmasının ardından çalıştığı şirkette, işten çıkarıldığı öğrenildi.

İstanbul'da geçtiğimiz gün bir hafriyat kamyonu sürücüsü Fenertepe mevki Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolunda trafikte tehlikeli bir şekilde zikzaklar çizerek ilerlemişti. Kamyonun yolda ilerleyişinin sosyal medya hesaplarında yayılması üzerinde polis tarafından soruşturma açıldı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği ekipleri, kısa sürede bu kişinin kimliğini belirleyerek gözaltına aldı. Gözaltına alınan Köksal Y.'nin (36), ehliyetine el konularak, iki yüz lira para cezası kesildi. Köksal Y.'nin ehliyetini geri alabilmesi için “Akıl Sağlığı yerinde” raporu alması gerektiği belirtildi.

"PİŞMANIM" DEDİ

Yasal işlemlerinin sürmesi için Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nden, Eyüp Jandarma karakoluna sevk edilen Köksal Y., “Pişmanım, öyle bir anlık hareketle yaptım” dedi. Öte yandan şüphelinin kamyon şoförü olarak çalıştığı şirketten görüntülerin ortaya çıkmasının ardından işten çıkarıldığı öğrenildi.

(FOTOĞRAF)

(DHA - Ali AKSOYER)
SONRAKİ HABER