için kaldı

Hedef final !

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, iki sene önce yarı final oynadıklarını ve bu sene hedeflerinin final oynamak olduğunu söyledi.

F5HABER F5HABER
Hedef final !

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, iki sene önce yarı final oynadıklarını ve bu sene hedeflerinin final oynamak olduğunu söyledi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Lig'i A Grubunda Hollanda temsilcisi Ajax, İskoçya temsilcisi Celtic ve Norveç temsilcisi Molde ile eşleşti. Kura çekimin ardından Fenerbahçe yöneticileri değerlendirmelerde bulundu.

USLU: "HEDEFİMİZ FİNAL OYNAMAK"

Norveç takımı Molde'yi pek tanımadıklarını belirten Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Biz iki yıl önce yarı final oynadık ve bizim hedefimiz final oynamak. Gruptan iyi bir şekilde çıkıp üst sıralara oynamak istiyoruz. Önümüzde 1 ay gibi bir süre var o süreçte takım da oturacaktır. Burada oynayacağımız maçlarda taraftarımızın yardımıyla yeneriz gibi görünüyor. Soğuk hava, Kuzey Avrupa'nın dışında da çok büyük soğuk oluyor. Oyuncular için bir sorun olacağına inanmıyorum. Biz daha önce Şampiyonlar Ligi elemelerinde Glasgow Rangers ile eşleşmiştik ve 10 yıl önce oranın statlarının alttan ısıtması vardı. Bu nedenle sorun olacağını sanmıyorum" dedi.

EKŞİOĞLU: "HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, hiçbir maçın oynanmadan belli olmayacağını belirterek, "Mayıs'ta seremonide bulunmayı hak eden bir kadro kurduk. Teknik heyetimizin ve futbolcularımızın yapacağı mücadele ile hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum. Taraftarımız için bir şey söylemeye gerek yok, hep gereğini yapıp takımlarını desteklemişlerdir. Onların desteğiyle başarıya ulaşacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

VAN DER SAR: "FENERBAHÇE KENDİ EVİNDE GÜCÜNÜ BİLİYORUZ"

Ajax'ın temsilcisi Edwin Van Der Sar ise A Grubu'nun Şampiyonlar Ligi kurası gibi olduğunu belirterek, "İki yıl önce Celtic ile orada karşı karşıya gelmiştik. Fenerbahçe'nin yeni transferlerini ve evinde taraftar gücünü biliyoruz. Biz de elimizden geleni yapacağız. Zorlu bir grup olacak" dedi.

(İHA)

SONRAKİ HABER