Havalimanında çocuklar gibi eğlendiler

HEZARFEN Havaalanı içinde bulunan ve restore edilen model uçak ile model araba pistleri, düzenlenen etkinlikle kullanıma açıldı. Etkinliğe onlarca model araba, model tekne ve model uçak tutkunu katıldı. Aralarında doktordan mühendise, işadamından memura, öğrencilere kadar hemen her meslek ve yaş grubundan katılımcılar gün boyu düzenlenen etkinliklerde araçlarını kullanarak eğlendiler. Aslını...

F5HABER F5HABER
Havalimanında çocuklar gibi eğlendiler

HEZARFEN Havaalanı içinde bulunan ve restore edilen model uçak ile model araba pistleri, düzenlenen etkinlikle kullanıma açıldı. Etkinliğe onlarca model araba, model tekne ve model uçak tutkunu katıldı. Aralarında doktordan mühendise, işadamından memura, öğrencilere kadar hemen her meslek ve yaş grubundan katılımcılar gün boyu düzenlenen etkinliklerde araçlarını kullanarak eğlendiler. Aslını aratmayan model jetler, model arabaların yanı sıra, gerçek uçakların da gösterileriyle renk kattığı etkinlikte 10 yaşındaki model helikopter pilotu Bartu Baytaroğlu'nun gösterisi büyük beğeni topladı.

Çatalca'nın Bahşayış köyünde bulunan Hezarfen Havaalanı'nda dün uzaktan kumandalı model uçak, tekne ve otomobil şenliği düzenlendi. Havaalanı bünyesinde bulunan model pistlerinin yenilenmesi ve kullanıma açılaması nedeniyle düzenlenen etkinliğe bu hobiye meraklı onlarca kişi katıldı.

Gösteriler sırasında sesi ve görüntüleri ile aslını aratmayan jet motorlu model uçak gösterileri, her türlü arazi şartında gidebilen model araçlar ile hızları saatte 100 kilometreyi geçen model otomobillerin pist yarışları da ilgi gördü.

"GENÇLERİN KÖTÜ ALIŞKANLIKLARA KAPILMAMASI İÇİN HOBİ ŞART"

Düzenlenen model şenliğine katılan İşadamı Fikret Yeşilçay, 20 yıldır bu hobiyle uğraştığını belirterek “İnsanlarla hafta sonları buluşup hobimizi birlikte yapmak çok keyifli. Gençlerimize tavsiye ederim, anne babalara tavsiye ederim. Çocuklarının kötü alışkanlıklar kazanmasını istemiyorlarsa mutlaka bir hobiye yönlendirsinler“ dedi.

10 YAŞINDAKİ MODEL HELİKOPTER PİLOTU

(DHA - Ali AKSOYER)
SONRAKİ HABER