Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

F5HABER F5HABER
Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Dumanlı serbest, Karaca tutuklandı

İstanbul - Paralel Yapı" iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ekrem Dumanlı serbest bırakılırken, Hidayet Karaca'nın da aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Fethullah Gülen hakkında "Silahlı Terör Örgütü Kurmak ve Yönetmek" suçlarından yakalama kararı çıkarılması için sulh ceza hakimliğine başvurdu.



Çiller: "
28 Şubat bir darbedir"

İstanbul - 28 Şubat davasında talimatla "
müşteki" sıfatıyla ifade veren eski Başbakan Tansu Çiller, "28 Şubat bir darbedir. Geleneksel bir darbe gibi olmayabilir ama bu darbedir. Klasik anlamda bir darbe olmasa da özde bir darbedir" dedi.



Sarıgül Hayri İnönü'ye küfür etti mi ?

İstanbul - Şişli Belediye Başkanvekilliği ve Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Emir Sarıgül, "
Ne tehdit, ne küfür bunlar bizim asla ve asla tarzımıza uygun davranışlar değildir" dedi. Sarıgül, Hayri İnönü'ye dava açacağını söyledi.



Damadın kardeşi dehşet saçtı: 3 ölü

Ankara - Başkent'te aile içi anlaşmazlık sebebiyle, damadın kardeşi, ağabeyinin, kayınpederi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini sokak ortasında pompalı tüfek ile öldürdü.



Çift kol protezde devrim !

Colorado - Kolları olmayan insanlar için devrim gibi bir yöntem geliştirildi. Artık insanlar, düşünceleriyle protez kollarını istedikleri gibi kullanabilecek.



Sadece yarışı değil, bacağını da kaybetti

Acapulco - Meksika'da düzenlenen yarışta talihsiz bir at bacağını kırdı.

(İHA)

SONRAKİ HABER