için kaldı

Günün özeti

Günün özetini sizler için derledik.

F5HABER F5HABER
Günün özeti

Günün özetini sizler için derledik.

Erdoğan: "İdamımı istediler"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık darbe teşebbüsünde bulunanların 28 şubatçılardan bir farkı olmadığını söyleyerek, "Paralel devlet yapılanması, 28 şubatçıların, 1960 darbecilerinin, 1980 ihtilalcilerinin yapmak istediklerini cemaat görüntüsü kılıfında yapmak isteyen bir yapını adıdır" dedi.

....

Öcalan'dan PKK'ya tarihi çağrı: "Silah bırakın"

Hükümet ve HDP heyetinin çözüm sürecine ilişkin görüşmesinin ardından Abdullah Öcalan'ın PKK'ya yaptığı tarihi çağrıyı açıklandı. HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Öcalan'ın "Silahlı mücadeleyi bırakma temelinde stratejik ve tarihi kararı vermek için PKK'yı bahar aylarında olağanüstü kongreyi toplamaya davet ediyorum" sözlerini aktardı.

....

Davutoğlu'ndan silahsızlanma konusunda ilk açıklama

Başbakan Ahmet Davutoğlu, çözüm sürecindeki kararlılığa işaret ederek, "Artık bu topraklarda silah diliyle kimse konuşmamalıdır. Bugün yapılan açıklamayı yakından takip edeceğiz" dedi.

....

Tanker patladı:1 yaralı

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde ambalaj fabrikasındaki tankerin patlaması sonucu çıkan yangında 1 kişi yaralandı.

....

Gaspçı esnafın elinden zor kurtuldu

Fatih'te bir kişiyi gasp etmek istedikleri öne sürülen 2 şüpheliden birini yakalayan çevre esnafı zanlıyı linç etmek istedi. Bir otele sığınan şüpheliyi linçten vatandaşlar ve polis ekipleri kurtardı.

....

Böyle patlama görmediniz

Böyle patlama aksiyon sahnelerinde bile yok.

(İHA)

SONRAKİ HABER