Selvi: Altepe istifa etmeyeceğini Erdoğan'a iletti

AK Parti'de peş peşe istifalar sürerken Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, son dönem yaşanan gelişmelere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Selvi, istifası istenen başkanlardan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin istifa etmeyeceğini Erdoğan'a ilettiğini söyledi.

F5HABER F5HABER
Selvi: Altepe istifa etmeyeceğini Erdoğan'a iletti

CNN TÜRK yayınında konuşan Selvi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifasının kesin olduğunu fakat Gökçek'in son bir kez Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin ise istifa etmeyeceğini Başbakan'a ilettiğini söyleyen Selvi, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur süreçin ise kendi iradesi doğrultusunda geliştiğini ifade etti.

Bu sürecin uzamasının ise AK Parti'ye zarar verdiğini kaydeden Selvi, istifa süreçlerinin bu ay sonunda gerçekleşmezse AK Parti'nin yeniden bir durum değerlendirmesi yapacağını söyledi.

ÖZEL DOSTLARINI DA DAVET ETTİ

Gözler bugün istifası istenen Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe'nin saat 16.00'da merkez Yıldırım İlçesi'ne bağlı Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine çevrildi. Altepe'nin, buradaki törene özel dostlarını da davet ettiği öğrenildi.

Ayrıca Başkan Altepe, twitter hesabından da "Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılışlarını gerçekleştireceğimiz törenimizi onurlandırmanızı diliyor, tüm dost ve hemşerilerimizi bekliyoruz" paylaşımını yaptı.


SONRAKİ HABER