için kaldı

’’Kazanmak istiyoruz’’

Borussia Dortmund teknik direktörü Jurgen Klopp, Galatasaray karşısında iyi peformanslarını ortaya koyup maçı kazanmak istediklerini söyledi.

F5HABER F5HABER
’’Kazanmak istiyoruz’’

Borussia Dortmund teknik direktörü Jurgen Klopp, Galatasaray karşısında iyi peformanslarını ortaya koyup maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Galatasaray ile oynanacak Şampiyonlar Ligi karşılaşması öncesinde TT Arena Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına katılan Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp, yarın oynanacak maçta beklentisinin defansif anlamda iyi oynamak olduğunu belirterek, "Kendi ligimizde kötü, Şampiyonlar Ligi'nde iyi oynadığımız eleştirileri yapılıyor. Form durumumuzla ilgili birçok şey söylenebilir. Yarın maçı kaybedersek daha kötü şeyler söylenecek. Maçı kazanırsak yine Şampiyonlar Ligi'nde iyi oynadılar, Bundesliga'da kötü oynuyorlar denecek" dedi.

"SNEİJDER'İN İYİ VURUŞ YAPABİLECEĞİNİ BİLİYORDUK"

Galatasaray'ı gayet iyi tanıdıklarını dile getiren Klopp, "Özel önlem almak gibi bir niyetim yok. Sneijder'in iyi vuruş yapabileceğini biliyorduk. Galatasaray'ın bundan önce Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı iki maçı izledik. Yarın tabii ki çok farklı olacak. Geçen yıl da Galatasaray grup aşamasına iyi başlamamıştı sonrasında iyi futbol oynayarak gruptan çıktı. Her pozisyonda oynayan kaliteli oyuncuları var. Biz ne kadar iyi futbol oynayabildiğimizi biliyoruz. İyi performansımızı ortaya koyarak yarın kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

İLKAY GÜNDOĞAN: "BENİM ADIMA ÇOK ÖZEL VE DUYGUSAL BİR MAÇ OLACAK"

Borussia Dortmundlu futbolcusu İlkay Gündoğan ise karşılaşmanın kendisi adına çok özel bir maç olacağını ifade ederek, "Galatasaray büyük bir takım, bunu herkes biliyor. Sonuçta ben de Türk'üm. Her sene Türkiye'deyim. Geçen sene Şükrü Saracoğlu'ndaki Fenerbahçe-Galatasaray derbisini izlemiştim. Eskiden Türk futbolunu daha fazla izliyordum. Galatasaray, 2000 yılında UEFA kupasını aldığı zaman heyecanla izlemiştim. Benim adıma çok özel ve duygusal bir maç olacak" açıklamasında bulundu.

"YARIN AKŞAM İYİ BİR PERFORMANS ÇIKARACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM"

Sakatlığının geçtiğini ve takıma tekrar döndüğünü vurgulayan Gündoğan, "5-6 haftadır antrenmanlara çıkıyorum. Milli maç arasında hazırlık maçı yapma imkanı buldum. Onun dışında gayet iyi hissediyorum. Yarın akşam iyi bir performans çıkaracağımı düşünüyorum" diye konuştu.

HAZIRLIKLARI TAMAMLADILAR

Öte yandan Borussia Dortmund, Galatasaray maçının hazırlıklarını da tamamladı.

TT Arena'da yapılan antrenman ısınma koşuları ile başladı. Açma-germe hareketleri ile devam eden idmanda pas çalışmaları gerçekleştirildi. Antrenman taktik çalışmalar ile sona erdi.

BÜYÜK HEYECAN YARIN 21.45'TE

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda müacadele veren temsilcimiz Galatasaray, yarın saat 21.45'te Borussia Dortmund'u TT Arena'da konuk edecek.

(İHA)

SONRAKİ HABER