Netflix o dizinin fişini çekti

Cursed dizisi , Netflix tarafından iptal edildi. 2020 yılında tek sezonu yayınlanan fantastik drama alanında yayınlanan dizi değerlendirme kriterlerinde sınıfta kaldı.

GASTE24 GASTE24
Netflix o dizinin fişini çekti

Netflix'in fantastik kategorisinde yayımlanan Kral Arthur efsanesinin önemli bir karakterine dayanan dizi Cursed dizisi bir sezonun ardından iptal edildi. Cursed, fantastik ve tarihi hikayeleri sevenlerin ilgisi çekmiş olsa da değerlendirme kriterlerinde ve puanlama sistemi barındıran sitelerde sınıfı geçemedi.

Geçtiğimiz yıl ilk sezonu ile yayın hayatına başlayan Cursed dizisinin iptal edilmesi sürpriz olarak karşılanmadı. Zira Netflix‘in diziye olan ilgiyi yetersiz gördüğü iddia ediliyor.

Dizi, fantastik ve tarihi hikayeleri sevenlerin ilgisi çekmiş olsa da değerlendirme kriterlerinde ve puanlama sistemi barındıran sitelerde sınıfı geçemedi. Netflix, bunun üzerine yeni bir sezon yapmama kararı aldı. Dizinin başka bir platformda devam etme hamlesi hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak:Karar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER