Avşar Maden Suyu’na Dünyanın En Prestijli Lezzet Ödülü

Avşar, Uluslararası Tat Enstitüsü eski adıyla ITQi tarafından iki dalda Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Avşar Maden Suyu’na Dünyanın En Prestijli Lezzet Ödülü

 

Avşar Maden Suyu, Belçika-Brüksel merkezli Uluslararası Tat Enstitüsü (International Taste Institute) tarafından düzenlenen organizasyon sonucu iki ürünüyle Üstün Lezzet Ödülü (Superior Taste Award) almaya hak kazandı. Avşar Doğal Maden Suyu ‘dikkat çeken tat’, Karadut ve Frenk Üzümü Aromalı Maden Suyu ise ‘’çok iyi tat’ kategorilerinde ödül alarak dünya çapında prestije sahip sertifikalarla onurlandırıldı.

Her yıl dünyanın dört bir yanından çok sayıda üreticinin binlerce ürünle başvuruda bulunarak yarıştığı, mükemmel tat ve kalitedeki gıdaları onaylayan, 2005 yılından beri Belçika'da bulunan Uluslararası Tat Enstitüsü eski adıyla ITQi tarafından verilen 2020 Üstün Lezzet Ödülü süreci tamamlandı. Avşar Maden Suyu’nun iki dalda ödüllendirildiği süreç, Avrupalı uzmanların detaylı tadımları, analizleri ve raporlarıyla dünya çapında ilgi gördü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER