için kaldı

PlayStation 5 Dijital Sürüm Türkiye fiyatı açıklandı!

PlayStation 5 Dijital Sürüm Türkiye fiyatı bugün resmi olarak açıklandı. Bu ay satışa sunulacak olan konsolun peynir ekmek gibi satması bekleniyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
PlayStation 5 Dijital Sürüm Türkiye fiyatı açıklandı!

PlayStation Türkiye ekibi bugün PlayStation 5 Dijital Sürüm Türkiye fiyatını açıklandı. Diskli sürüm için ek vergiden dolayı 8.299 TL talep eden PlayStation, ek verginin yüzde 20'ye düşürülmesi ve dijital sürümün 100 euro daha uygun olmasından dolayı bu sürümü 5.999 TL'ye satacak.

PlayStation 5'in diskli sürümü bile ülkemizde saniyeler içinde tükenmişti. Bu yüzden dijital sürümün peynir ekmek gibi satması bekleniyor. Şubat ayı içerisinde perakende teknoloji mağazalarında satılacak olan dijital sürüm oyuncuların büyük ilgisi ile karşılaşacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER