1 Haziran'da normalleşme başlıyor! Hangi sektör ne bekliyor?

Türkiye 1 Haziran itibarıyla devreye alınacak olan yeni normalleşme adımlarını vatandaşlar kadar sektör temsilcileri de merkala bekliyor. Covid 19 pandemisi nedeniyle uzun süre kapalı kalan mekanlar yeni haftada faaliyetlerine başlamak istiyor. Sektör temsilcileri 1 Haziran'dan beklentilerini hurriyet.com.tr'ye açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
1 Haziran'da normalleşme başlıyor! Hangi sektör ne bekliyor?

Pandemi nedeniyle uzun süredir kısıtlamalar ile yaşayan vatandaşlar 1 Haziran tarihine kilitlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha önce 1 Haziran itibarıyla normalleşme dönemine girileceğini belirtmişti. 

1 Haziran'da getirilecek yeni kurallar yaz ayları için umutla beklenirken sektör temsilcileri de normalleşme beklentilerini hurriyet.com.tr'ye açıkladı.

"EN AZ ÜÇ GÜN ÖNCE HABER VERİLMELİ"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER