için kaldı

Berke Özer: Kaleci olduğumu babamdan gizledim!

Fenerbahçe'den kiralık olarak Westerlo takımına giden ve müthiş bir performans sergileyen başarılı kaleci Berke Özer, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Berke Özer: Kaleci olduğumu babamdan gizledim!

Belçika'nın Westerlo takımına giden ve müthiş bir performans sergileyen başarılı kaleci Berke Özer, açıklamalarda bulundu .Belçika kulübünde kiralık olarak forma giyen ve bonservisi hala Fenerbahçe 'de bulunan Berke, kariyeri, transfer süreci, Süper Lig şampiyonluk yarışına kadar bir çok konuda samimi değerlendirmeler yaptı.

Seninle 2017 yılında, Altınordu forması giyerken yaptığımız röportajda, “Hedefim İngiltere’ye transfer olmak. Bunun için hazırım” demiştin. Sence Belçika macerası, bu hedefe ulaşma yolunda sana neler kazandırıyor?

Bu hedefimde bir değişiklik yok. Bir gün mutlaka İngiltere’de veya Avrupa’nın büyük kulüplerinden birinde forma giymek en büyük hedefim. Belçika özellikle büyük ligler tarafından oldukça izlenen bir lig. Bu hedef yolunda burada forma giymenin benim için çok büyük bir avantaj olduğunu düşünüyorum.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER