Sağlıklı kal, Tamamlayıcı Sağlık’ta indirim al

Axa Sigorta herkesin ulaşacağı fiyata tamamlayıcı sağlık paketi kampanyasının yanında sağlıklı günler hatırına sigortalılarına özel indirimler sunacak. Axa Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşçan, “Sağlık harcamalarını belirli düzeyde tutan müşterilerimiz yüzde 50’ye varan indirimler alabilecek” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sağlıklı kal, Tamamlayıcı Sağlık’ta indirim al

Axa Sigorta sağlık sigortasının bir ihtiyaç olduğunu ve herkesin bu hakka sahip olması için harekete geçti. Sağlığım Tamam kampanyası ile aylık 30 TL’den başlayan ürünler sunan Axa Sigorta, “Sadece hastalıkta değil sağlıkta da beraberiz’ diyerek özel bir çalışma için düğmeye bastı. Sigorta Ekranı’nda Sigortamedya Genel Yayın Yönetmeni Can Kantar’ın konuğu olan İşcan, “İnsanların sadece sağlıklı olmaları için değil, sağlıklı kalmaları içinde bir şeyler yapmamız gerekiyor. Bu konuda yeni bir konsept geliştirdik. Sağlık harcamalarını belirli düzeyde tutan müşterilerimiz önümüzdeki dönemlerde yüzde 50’ye varan indirimler alabilecek” diye konuştu.

“Son kampanyamız bizim için çok önemli bir adım” diyen İşcan, poliçe fiyatlarının aylık 30 liradan başladığına vurgu yaparak, “Sağlık sigortaları konusunda herkese uygun çözümler olduğunu söylüyoruz. Bu ürünümüzde İstanbul dışında oturan 8 yaşındaki bir kız çocuğunun yıllık sigortası 160 liraya geliyor. Yani aylık 13 lira, 30 liradan daha da ucuz. Ya da İstanbul’da 20 yaşında bir erkek genç 320 liraya yatarak teminatlı sigortalanabiliyor. Dolayısıyla burada fiyatlar ulaşılabilir seviyede” açıklamasını yaptı.

SGK’LI HERKES YARARLANABİLİR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER