için kaldı

Kilometrelerce kaçış sonrası kıskıvrak yakalandılar! 'Takmayayım mı' dedi, polis protez dişini aradı

Bursa'da kısıtlama saatlerinde ‘dur’ ihtarına uymayan otomobil sürücüsü Emre Rahman Y. (27) ve 3 arkadaşı ile polis arasında 15 kilometrelik kovalama yaşandı. Otomobilden inerek yaya olarak kaçmaya çalışan sürücü ve arkadaşlarını polis kıskıvrak yakaladı. Kaçmaya çalıştığı sırada protez dişini kaybeden Emre Rahman Y., "Dişimi yaptırmak için 20 bin TL verdim, tekrar yerine takmayayım mı?" diyerek polislere tepki gösterdi. Polislerin aramaları sonucu bulunan protez diş Emre Rahman Y.’ye teslim edildi. Emre Rahman Y. basın mensuplarının "Polisten neden kaçtın?" sorusua "Işıkları yanmıyordu, beni kovalayınca kaçtım" cevabını verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kilometrelerce kaçış sonrası kıskıvrak yakalandılar! 'Takmayayım mı' dedi, polis protez dişini aradı

Olay, dün saat 22.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi, Geçit Mahallesi’nde yaşandı. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle denetim yapan motorize yunus timleri, şüphe üzerine Mudanya Bulvarı'nda ilerleyen Emre Rahman Y. yönetimindeki 16 FV 646 plakalı otomobili durdurmak istedi.

'Dur' ihtarına uymayan sürücü, otomobildeki 3 arkadaşı ile birlikte kaçmaya başladı. Otomobili yakalamak için kovalamaya başlayan ekipler, bölgeye takviye istedi. Kaçmaya devam eden sürücü, İstiklal Mahallesi’nde ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalıştı. Desteğe gelen polis ekipleri, bölgeyi ablukaya alarak giriş-çıkışları kapattı. Ara sokaklarda bir süre daha kaçışını sürdüren sürücü, motorize yunus timleri tarafından çıkmaz sokakta sıkıştırıldı. Bu sefer de otomobilden inerek yaya olarak kaçmaya çalışan Emre Rahman Y. ile Cem Eren Ç. (29), Volkan A. (38) ve Yusuf Ö. (35) kıskıvrak yakalandı.

Kilometrelerce kaçış sonrası kıskıvrak yakalandılar! 'Takmayayım mı' dedi, polis protez dişini aradı - Resim : 1SÜRÜCÜNÜN DÜŞEN PROTEZ DİŞİNİ POLİS ARADI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER