için kaldı

Bacanağı ile baldızını öldürüp, ’Attığım sağ kalmaz’ diyen eski uzman çavuşa 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis

ERZURUM’da baldızı Hülya Özmen (29) ile bacanağı Fatih Özmen’i (27), evlerinin önünde pusu kurup, tabancayla vurarak öldüren ve yargılandığı davanın ilk duruşmasındaki ifadesinde "Attığım adam sağ kalmaz" diyen eski uzman çavuş Mükremin Turan(41), 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. ’Ruhsatsız silah taşımak’ suçundan da 2 yıl 2 ay hapis cezası verilen Turan, kararı duyunca "Vatan sağolsun" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bacanağı ile baldızını öldürüp, ’Attığım sağ kalmaz’ diyen eski uzman çavuşa 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis

Bacanağı ile baldızını öldürüp, ’Attığım sağ kalmaz’ diyen eski uzman çavuşa 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis - Resim : 1

Olay, 9 Mayıs akşamı saat 22.00 sıralarında, Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde meydana geldi. Taciz suçlamasıyla yargılandığı davada ceza alması üzerine meslekten ihraç edilen uzman çavuş Mükremin Turan, bacanağı Fatih Özmen’i öldürmek için pusu kurdu.

Turan, eşi Hülya Özmen ile evden çıkıp, 25 LE 192 plakalı otomobiline binen Fatih Özmen’i tabancayla vurarak öldürdü. Ardından da baldızı Hülya Özmen’e ateş etti. Ağır yaralanan Hülya Özmen de kaldırıldığı hastaneye yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan Mükremin Turan, sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir yıllık evli olan Hülya-Fatih Özmen çifti ise yan yana toprağa verildi.

’ATTIĞIM ADAM SAĞ KALMAZ’

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER