Emniyet araçlarıyla konvoy yapıldı! Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı kentten böyle ayrıldı

Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Isparta Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. Turanlı için polisevinde veda yemeği verildi. Turanlı akşam saatlerinde emniyet araçlarından oluşan konvoy eşliğinde şehirden ayrıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Emniyet araçlarıyla konvoy yapıldı! Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı kentten böyle ayrıldı

Resmi Gazete'de 7 Temmuz 2021 tarihinde yayımlanan kararnameyle Zonguldak İl Emniyet Müdürü görevinden Isparta İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Metin Turanlı için dün polisevinde veda yemeği düzenlendi. Turanlı, akşam saatlerinde ise kentten ayrıldı. Polisevinde meslektaşlarıyla vedalaşan Turanlı, ardından aracına bindi.

KLİP OLARAK YAYINLANDI

Turanlı'nın kentten ayrıldığı anlar ise sosyal medya hesabından klip olarak yayınlandı. Motosikletli yunus ekiplerinin de bulunduğu emniyete ait birçok aracın yer aldığı konvoy, Kozlu ilçesi Fatih Sitesi Kavşağı'na kadar Turanlı'ya eşlik etti. Turanlı, polis telsizinden anons yaparak çalışma arkadaşlarından helallik istedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER