Esra Erol ne kadar maaş alıyor?

Gündüz kuşağının vazgeçilmez programlarına imza atan Esra Erol'un ne kadar kazandığı merak ediliyor. Peki Esra Erol'un aylık kazancı? Esra Erol ne kadar maaş alıyor? sorusunun cevabını haberimizde ele aldık?

GASTE24 GASTE24
Esra Erol ne kadar maaş alıyor?

Televizyon hayatına Flaş Tv’de başlayan ve kariyerinde sükse yaparak birçok kanalda yayın yapan Esra Erol’un aylık kazancı son zamanlarda araştırılan konulardan.

Türk halkı tarafından oldukça sevilen ve özellikle gündüz kuşağı programı izleyicisinin"evin kızı" olarak değerlendirdiği Esra Erol yayın yaptığı her kanalda reytingleri toplamayı başarıyor.

Uzun yıllar evlilik programıyla tanıdığımız Esra Erol, getirilen yasakla birlikte evlilik programını sonlandırmak zorunda kaldı. Ünlü sunucu izdivaç konseptinden reality show konseptine geçerek bu alanda da başarı gösterdi. 

Yıllardır yayın hayatına  ATV ekranlarında devam eden  Esra Erol haftanın 5 günü öğle saatlerinden haber saatine kadar yayın yapıyor. Erol, realty Show konseptinde  birçok konuyu ele alıyor.

Esra Erol ne kadar maaş alıyor? - Resim : 1

Esra Erol’un Aylık Kazancı ne? İşte detaylar…

Yaptığı programlar ile gündüz kuşağında beğeniyle izlenilen Esra Erol sadece ATV’de yaptığı programdan ayda 1.100.000 TL maaş alıyor. Alınan bu maaş . 10 yılda; 132.000.000 TL’ye denk geliyor. Özel mülklere de sahip olan Esra Erol’un , oteli vs. buralardan elde ettiği gelirlerde bulunuyor. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER