Siirt'te, silah kaçakçılarının cephaneliği tespit edildi; 3 gözaltı

SİİRT'te, jandarma ekiplerince silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 741 mermi ve ruhsatsız silahların da bulunduğu cephanelik tespit edildi. Operasyonda 3 şüpheli de gözaltına alındı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Siirt'te, silah kaçakçılarının cephaneliği tespit edildi; 3 gözaltı

İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Şirvan Jandarma Komutanlığı ekipleri, silah kaçakçılarının yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda harekete geçen ekipler, Şirvan'a bağlı Yamaçlı köyünde oturan M.E., E.E. ve Z.E.'nin silah kaçakçılığı yaptığını belirledi. Şirvan Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla şüphelilerin belirlenen adreslerine operasyon düzenlendi. Eş zamanlı operasyonlarda; kalaşnikof tüfeği, uzun namlulu tüfek, 2 ruhsatsız av tüfeği, 713 mermi, 15 tabanca şarjörü, 6 kalaşnikof tüfeği şarjörü ve 741 mermi ele geçirildi. Malzemelere el koyulurken, 3 şüpheli de gözaltına alındı.

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER