Premier Lig'de West Ham United fırtınası! Yeni 'Peri Masalı' mı olacaklar?

İngiltere'de West Ham United rüzgarı esiyor. Son olarak Liverpool'u 3-2 mağlup eden West Ham United, 11 haftası tamamlanan ligde zirve mücadelesini sürdürüyor. Ligde üst üste 4 maç kazanan West Ham United'ın bu sezonki performansı, 2015-16 sezonunda şampiyonluğa uzanan Leicester City'nin "Peri Masalı"na benzetiliyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Premier Lig'de West Ham United fırtınası! Yeni 'Peri Masalı' mı olacaklar?

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, bu sezon gösterdiği üstün performansla zirve yarışının içinde kalmaya devam ediyor.

Son olarak ligin istikrarlı takımlarından Liverpool'u 3-2 mağlup ederek 25 maçlık Premier Lig yenilmezlik serisine son veren West Ham United, 23 puanla zirve iddiasını sürdürdü.

11 haftası tamamlanan ligde, bu galibiyetle sıralamada Liverpool'un üzerine çıkan West Ham United ile lider Chelsea arasında sadece 3 puan fark bulunuyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER