için kaldı

Fatih’te fırınlar dezenfekte edildi

Koronavirüs önlemleri kapsamında İstanbul Fatih’te bulunan fırınlar, ekipler tarafından dezenfekte edildi. Fırınların girişi, yerler, kapı ve kapı kolları temizlendi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fatih’te fırınlar dezenfekte edildi

Fatih’te fırınlar dezenfekte edildi - Resim : 1Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs önlemleri kapsamında Fatih Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü dezenfeksiyon ekipleri, Seyit Ömer Mahallesi’ndeki fırınları dezenfekte etti. Fırınların girişi, yerler, kapı ve kapı kolları temizlendi.

Çalışmayı yürütmek için 6 ekip kuruldu. Ekipler, bir hafta içerisinde unlu mamuller satan 148 fırını daha dezenfekte edecek. Hijyen çalışmasında kullanılan dezenfektanın Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı olduğu, insana ve hayvana zarar vermediği öğrenildi.

35 yıllık fırıncı Hamit Hacıbayramoğlu, düzenli dezenfekte çalışmalarının yapıldığını söyleyerek, müşterilerin maske takmasına, sosyal mesafe kuralına uymasına dikkat ettiklerini dile getirdi. Hacıbayramoğlu, “Müşterileri içeriye tek tek alıyoruz. Maske bulunduruyoruz, olmayana veriyoruz” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER