için kaldı

Darüşşafaka Tekfen'in ABD'li basketbolcusu Andrew Andrews: 'İstanbul'a bayılıyorum'

Darüşşafaka Tekfen Basketbol Takımı'nın ABD'li oyuncusu Andrew Andrews, Türkiye kariyerinde şu ana kadar beklentileri karşıladığını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Darüşşafaka Tekfen'in ABD'li basketbolcusu Andrew Andrews: 'İstanbul'a bayılıyorum'

ING Basketbol Süper Ligi'nde 2019-2020 sezonunda Büyükçekmece Basketbol'da gösterdiği başarılı performansla dikkati çeken ve bu sezon da formasını giydiği Darüşşafaka Tekfen'de en skorer oyuncu konumunda bulunan Andrews, AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Yeşil-siyahlı takıma büyük beklentilerle transfer olduğunu aktaran 27 yaşındaki basketbolcu, "Sezon başında omuzlarımda büyük bir yük olacağını biliyordum. Başantrenörün de benden beklentisi yüksek. Şu ana kadar beklentileri karşılayabildiğimi düşünüyorum. Türkiye'de daha önce iyi bir skorer olduğumu göstermiştim. Bu sezon kazanan bir oyuncu olduğumu da kanıtlamaya çalışıyorum. Darüşşafaka, iyi bir takım ve organizasyonla kazanabileceğimi göstermeme yardımcı oldu. Ben de şu an bunu yapıyorum. En skorer oyuncu olmamdaki en önemli şeyin takım kültürü olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

- "ING Basketbol Süper Ligi, en kaliteli liglerden biri"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER