Coşkun Sabah röportajının ses kayıtları yayınlandı

Sanatçı Coşkun Sabah, kızının bikinili fotoğrafları üzerine sarf ettiği iddia edilen sözler üzerine açıklamalarda bulunmuş, "Beni İzmir, Aydın ve Manisalılar ile kapıştırmak için uğraşmayın. 'Ben İzmirli değilim, Diyarbakırlıyım' diye de bir söylemim olmadı. Bunu ispat edenlere 1 milyon dolar tazminat ödemeyi taahhüt ediyorum" demişti. Coşkun Sabah’ın Posta Gazetesi’ne verdiği röportajın ses kayıtları yayınlandı.

F5HABER F5HABER
Coşkun Sabah röportajının ses kayıtları yayınlandı

Coşkun Sabah, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına canlı bağlanarak tepki çeken durumla ilgili açıklama yaptı.

İFTİRA ATILDIĞINI SÖYLEDİ

Ünlü müzisyen Sabah, Posta gazetesi tarafından kendisine iftira atıldığını söyleyerek, “İspat edilsin, ses kaydını istiyorum” dedi. Bunun üzerine program sunucusu Hakan Ural’ın röportajın “Ben bir kez Diyarbakırlıyım. İzmirli, Aydınlı, Manisalı bunun üzerine düşünmeyebilir ama bir Urfalı, Diyarbakırlı, Antepli bunun üstüne düşer” cümlesini okuyarak bu sözleri sarf edip etmediğini sorması üzerine de “Ben bunları söyledim, bunda ne var?” ifadelerini kullandı.

SES KAYITLARI YAYINLANDI

Ardından programımızda ilk kez müzisyen ile yapılan röportajın ses kayıtları yayımlandı. Röportajın içeriğinin birebir örtüşmesinin üzerine “Bunda bir şey yok ama ben ötekileştirmedim, ben sadece başlıkta yazılan cümleyi ben söylemedim” ifadesini kullandı.

SONRAKİ HABER