Türkiye’nin en güzel 10 kanyonu arasında gösterilen Küpkaya Kanyonu turizme açılıyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Ulubey ilçesinin Kardeşler Mahallesi'nde bulunan Küpkaya Kanyonu’nun turizm cazibesinin artırılması için çalışmalar başladı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, son yıllarda kente gelen yerli ve yabancı turist sayısının arttığını, turistlerin en çok ziyaret ettiği yerlerin arasında Küpkaya Kanyonu'nun da bulunduğunu belirtti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Türkiye’nin en güzel 10 kanyonu arasında gösterilen Küpkaya Kanyonu turizme açılıyor

Yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri

Ordu'nun dereleri, kanyonları ve doğal güzelliklerinin, kentin en önemli turizm merkezlerinden biri olduğunun altını çizen Başkan Güler, “Küpkaya Kanyonu, yaz aylarında dahi suyunun sıcaklığı 5 derece olan yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda bir doğa harikası. Macera tutkunlarının yanı sıra yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapıyor. Olta ile balık da avlanabilen kanyon, sıcak havalarda serinlemek isteyenlere de olanak sağlıyor” diye konuştu.

Türkiye’nin en güzel 10 kanyonu arasında gösterilen Küpkaya Kanyonu turizme açılıyor - Resim : 1

İlk kez yürüyüş yolu yapıldı

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER