için kaldı

Sosyal medyadan paylaştı: Bir nişan yaptılar milletin geleceğini yıktılar

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde corona virüse yakalanan Hacı Göl, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Bizim köyde ’bir nişan yapalım’ dediler, 300 hane köy karantina altında. Köyde bir nişan yaptılar milletin geleceğini yıktılar" dedi.

POSTA POSTA
Sosyal medyadan paylaştı: Bir nişan yaptılar milletin geleceğini yıktılar

Pınarbaşı ilçesi Yukarı Borandere Mahallesi’nde oturan Hacı Göl, geçen günlerde yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle Kayseri Şehir Hastanesi’ne başvurdu. Göl’ün hastanede yapılan corona virüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine Göl, hastanede tedaviye alındı. Göl’ün yaşadığı Yukarı Borandere Mahallesi’nde nişan töreninin yapıldığının belirlenmesi üzerine mahalleli corona virüs testinden geçirildi. Çok sayıda kişinin corona virüs testinin pozitif çıkması üzerine mahalle karantinaya alındı.

"Çıkıp çıkmayacağım belli değil"

Hastanede tedavi altında olan Göl, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Lütfen bu hastalığı dikkate alalım. Maske, mesafe ve hijyen konusunu unutmayalım. Birilerinin mutluluğunu paylaşmak için kendi hayatınızı karartmayın. Ben çocuklarımın yüzüne bakamadım, sarılamadım. Çıkıp çıkmayacağım belli değil. Düğün, nişan böyle şeylere arkadaşlarınızı çağırıp kimsenin hayatını, yuvasını yıkmayın. Bizim köyde ’bir nişan yapalım’ dediler. 300 hane köy karantina altında. Perişan bir durumdalar. Köyde bir nişan yaptılar milletin geleceğini yıktılar" dedi.

DHA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER